Головна Новини Світ Близький Схід У Пакистані автобус врізався в пагорб: багато жертв
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пакистані автобус врізався в пагорб: багато жертв

Серед жертв в аварії є жінки і діти

22 вересня 2019, 14:05 comments1879
Поділіться публікацією:
У Пакистані автобус врізався в пагорб: багато жертв

Не менше 26 людей загинули і ще 12 постраждали в результаті аварії автобуса в неділю вранці, 22 вересня, у регіоні на півночі Гілгіт Пакистану. Про це повідомляє газета Dawn.

Згідно з даними поліції, пасажирський автобус, що належить приватної компанії, прямував з округу Скарду в місто Равалпінді. Водій автобуса не впорався з керуванням і врізався в кам'янистий пагорб.

Зазначається, що серед жертв аварії є жінки і діти. Постраждалі відправлені в госпіталь міста Чилас.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", в американському штаті Юта перекинувся автобус, що перевозив китайських туристів, в результаті чого загинули 4 людини. Інцидент стався поблизу національного парку Брайс-Каньйон в штаті Юта, близько 11:30 за місцевим часом. Причини аварії на даний момент невідомі, поліція розслідує подію. Правоохоронці зазначають, що погодні умови точно не були причиною інциденту.

В результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули щонайменше 4 туристи, ще 26 осіб були травмовані. Деякі постраждалі перебувають у критичному стані, ще п'ятеро отримали важкі поранення. Всього в автобусі перебували 30 пасажирів і водій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!