Головна Новини Світ Близький Схід Туреччина почала військові дії в Сирії
commentss НОВИНИ Всі новини

Туреччина почала військові дії в Сирії

Анкара планує розмістити близько 2 млн сирійських біженців у "безпечній зоні"

2 жовтня 2019, 04:25 comments1847
Поділіться публікацією:
Туреччина почала військові дії в Сирії

Туреччина почала односторонні військові дії "безпечній зоні" на північному сході Сирії. Про це повідомив турецький президент Реджеп Ердоган, повідомляє Reuters.

Анкара планує розмістити близько 2 млн сирійських біженців в "безпечній зоні", яку планують очистити від бойовиків курдської загони самооборони (YPG).

"Ми не досягли жодного бажаних результатів на сході Євфрату. Туреччина не може втратити жодного дня з цього питання. Немає іншого вибору, крім як діяти самостійно. Ми плануємо розмістити 2 млн осіб в безпечних зонах, що ми створимо. Ми розрахували витрати і будемо докладати зусиль для поліпшення. Ми почнемо робити кроки, як тільки регіон буде врятований від навали терору", – заявив Ердоган.

Раніше Ердоган заявив, що Туреччина готова почати військову операцію на північному сході Сирії в разі, якщо до кінця вересня там не буде створена так звана зона безпеки.

Як раніше повідомляли "Коментарі", Сирія і самопроголошені Абхазія і Південна Осетія домовилася про взаємне визнання і встановлення дипломатичних відносин. Про це повідомили в прес-службах президента Абхазії і Міністерства закордонних справ Південної Осетії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!