Головна Новини Світ Близький Схід В Іраку проти протестуючих використовують бойову зброю: кількість жертв зростає
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іраку проти протестуючих використовують бойову зброю: кількість жертв зростає

З учорашнього дня жертв антиурядового мітингу зросла втричі

3 жовтня 2019, 13:01 comments2306
Поділіться публікацією:
В Іраку проти протестуючих використовують бойову зброю: кількість жертв зростає

У Багдаді та кількох інших містах в Іраку в результаті зіткнень між поліцією і учасниками антиурядових акцій протесту збільшилася кількість жертв до 18 загиблих. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на західні ЗМІ.

Повідомляється, що в ніч на 3 жовтня в результаті зіткнень загинули 12 людей в містах Насирія і Амар. З них 11 учасників протестів і один правоохоронець. До цього портал "Коментарі" повідомляв про загибель ще 7 чоловік і більше 200, які отримали поранення.

Через сутички в центральній частині Багдада в четвер було прийнято рішення про введення комендантської години. Незважаючи на це, в деяких частинах столиці Іраку тривають акції протесту.

Акції протесту почалися 1 жовтня в Багдаді, де люди висловили невдоволення корупцією в державі, безробіттям і поганими громадськими послугами, зокрема відключенням електроенергії і нестачею води. Протести є найбільшими з часів правління уряду Абдул Махді, яке прийшло до влади у вересні 2018 року.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з великими стихійними протестами, уряд Іраку прийняв термінове рішення про відключення широкого доступу в інтернет, включаючи столицю Багдад.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!