Головна Новини Світ Близький Схід Іран продовжить експорт нафти, незважаючи на санкції США, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Іран продовжить експорт нафти, незважаючи на санкції США, - ЗМІ

Уряд Ірану заявило, що експорт нафти - це законне право їх держави

6 жовтня 2019, 13:58 comments2343
Поділіться публікацією:
Іран продовжить експорт нафти, незважаючи на санкції США, - ЗМІ

В іранському уряді позначили, що продовжать експортувати нафтової продукцію, незважаючи на введення економічних санкцій Вашингтона. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на західні ЗМІ.

За словами міністра енергетики Ірану Біджана Зангане, експорт нафти є законним правом їх країни. Про це він заявив у неділю в заяві Міністерства.

"Ми будемо використовувати всі можливі шляхи для експорту нашої нафти, і ми не поступимося тиску Америки, тому що експорт нафти є законним правом Ірану, — сказав Зангане.

Повідомляється, що після введення нових санкцій США, після того як президент Америки Дональд Трамп вийшов з угоди з ядерної угоді в 2015 році, експорт нафтової сировини з Ірану скоротився більш ніж на 80%.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про введення санкцій США на Національний банк Ірану, продовживши розширювати список основних економічних санкцій. У свою чергу, влада Ірану не має наміру вступати в переговори з Білим Домом.

"Між владою Ірану і США не буде переговорів ні на яких рівнях. Проведення таких контактів буде означати успіх американської політики тиску", — йдеться в повідомленні іранського уряду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!