Головна Новини Світ Близький Схід Суд в Тунісі постановив звільнити з в'язниці кандидата в президенти країни
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд в Тунісі постановив звільнити з в'язниці кандидата в президенти країни

Перший тур виборів президента Тунісу пройшов 15 вересня

10 жовтня 2019, 01:15 comments1540
Поділіться публікацією:
Суд в Тунісі постановив звільнити з в'язниці кандидата в президенти країни

Суд Тунісу постановив звільнити з в'язниці Набіля аль-Каруи — учасника другого туру президентських виборів, який призначений на неділя, 13 жовтня, повідомив РІА Новини представник кандидата в президенти Хатем аль-Милики

Перший тур виборів президента Тунісу пройшов 15 вересня. За його підсумками жоден з кандидатів не набрав абсолютної більшості голосів. При це у другий тур пройшли професор конституційного права Каїса Саїд, що набрав 18,4% голосів, і який перебуває у в'язниці бізнесмен Набіль аль-Каруи, отримав 15,58%. Аль-Каруи не міг повноцінно брати участь у виборчій кампанії, оскільки у кінці серпня потрапив у в'язницю за звинуваченням у фінансових махінаціях і ухилянні від сплати податків.

"Суд прийняв рішення звільнити аль-Каруи, і ми не сумніваємося в його неупередженості та незалежності", — заявив співрозмовник агентства.

Аль-Милики повідомив, що "аль-Каруи звільнять після завершення правових процедур, які триватимуть кілька годин".

"Аль-Каруи очолить перше засідання партії "Кальб Туніс" (Серце Тунісу — ред.) і свою передвиборчу кампанію в протягом декількох годин, або найпізніше завтра (в четвер — ред.)", — заявив представник кандидата.

Раніше політик проходив свідком у цій справі, але незадовго до початку виборчої кампанії його помістили під варту.

 Як раніше повідомляло видання "Коментарі", продин з зареєстрованих кандидатів на пост президента Тунісу Набіль Карави затриманий у п'ятницю, 23 серпня, у туніській столиці за звинуваченням у корупції, про це повідомляє радіостанція Mosaique FM. Карави і його рідного брата пред'явили звинувачення у відмиванні грошей і відхід від податків. Зараз вони поміщено у слідчий ізолятор. Набіль Карави є одним з найбільших бізнесменів Тунісу, йому належить опозиційний телеканал Nessma.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!