Головна Новини Світ Близький Схід ЦВК Тунісу підтвердив перемогу Каїса Саїда на президентських виборах
commentss НОВИНИ Всі новини

ЦВК Тунісу підтвердив перемогу Каїса Саїда на президентських виборах

Каїса Саїд здобув перемогу, отримавши 72,71% голосів виборців

14 жовтня 2019, 20:20 comments2092
Поділіться публікацією:
ЦВК Тунісу підтвердив перемогу Каїса Саїда на президентських виборах

Вища незалежна виборча комісія Тунісу підтвердила у понеділок, 14 жовтня, перемогу незалежного кандидата Каїса Саїда у другому турі президентських виборів. Про це туніський ЦВК заявив на прес-конференції, яку транслювало місцеве телебачення.

Згідно з попередніми даними виборчкому, Саїд здобув перемогу, отримавши 72,71% голосів виборців.

Напередодні в Тунісі відбувся другий вирішальний тур президентських виборів. Результати екзит-полів також підтвердили, що незалежний кандидат, професор конституційного права Каїса Саїд отримав на президентських виборах впевнену перемогу і залишив далеко позаду свого іменитого конкурента — медіамагната і лідера партії "Кальб Туніс" ("Серце Тунісу") Набіля аль-Каруи.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", продин з зареєстрованих кандидатів на пост президента Тунісу Набіль Карави затриманий у п'ятницю, 23 серпня, у туніській столиці за звинуваченням у корупції, про це повідомляє радіостанція Mosaique FM. Карави і його рідного брата пред'явили звинувачення у відмиванні грошей і відхід від податків. Зараз вони поміщено у слідчий ізолятор. Набіль Карави є одним з найбільших бізнесменів Тунісу, йому належить опозиційний телеканал Nessma.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!