Головна Новини Світ Близький Схід Нетаньяху провів телефонну розмову з Трампом
commentss НОВИНИ Всі новини

Нетаньяху провів телефонну розмову з Трампом

Єврейські поселення на територіях Західного берега річки Йордан з'явилися після перемоги Ізраїлю в 1967 році

19 листопада 2019, 02:55 comments1462
Поділіться публікацією:
Нетаньяху провів телефонну розмову з Трампом

Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху провів телефонну розмову з американським президентом на тлі заяви держсекретаря США Майка Помпео по ізраїльських поселень біля річки Йордан. Про це повідомляє голова уряду в Twitter

"Глава уряду подякував президента Трампа та сказав йому, що він виправив історичну помилку, і хтось повинен був сказати просту правду, і він зробив так, як зробив з визнанням Голан і перенесенням посольства в Єрусалим", — йдеться в повідомленні.

Єврейські поселення на територіях Західного берега річки Йордан, які в Ізраїлі називають Іудея і Самарія, що з'явилися після перемоги Ізраїлю в 1967 році. Зараз там існує близько 120 великих і дрібних поселень, в яких живуть сотні тисяч ізраїльтян.

 Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Нетаньяху розповів про підготовку Ізраїлю до можливих провокацій Ірану. Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху заявив на тлі атаки на нафтові об'єкти Саудівської Аравії, що Ізраїль "добре підготовлений" на випадок провокацій Ірану.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!