Головна Новини Світ Близький Схід Потрійний теракт у столиці Іраку: вибухи мотоциклів забрали життя шістьох людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Потрійний теракт у столиці Іраку: вибухи мотоциклів забрали життя шістьох людей

В результаті вибухів 15 чоловік борються за життя в лікарнях Багдаду

27 листопада 2019, 10:44 comments2039
Поділіться публікацією:
Потрійний теракт у столиці Іраку: вибухи мотоциклів забрали життя шістьох людей

Стали відомі подробиці вибухів, які пролунали вчора в Багдаді. За інформацією агентства Aljazeera, саморобні бомби спрацювали в трьох місцях: в результаті потрійного теракту загинуло шестеро осіб і ще 15 знаходяться в лікарнях з пораненнями різного ступеня тяжкості.

Відомо, що три людини стали жертвами вибуху, який прогримів в районі Шааб, де пристрій було прикріплено до мотоцикла. Там же госпіталізували п'ять постраждалих. Ще один мотобайк вибухнув у районі Бая: загинули дві людини шість – поранені. Третій вибух, за інформацією місцевих правоохоронців, стався в районі Баладіят, де спрацював саморобний пристрій. В результаті, ще одна людина загинула і чотирьох відвезли в лікарню.

За попередніми даними, потрійний теракт влаштувало угруповання ІДІЛ, однак поки жодна з організацій відповідальність за подію на себе не взяла.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що 13 листопада у столиці Афганістану Кабулі стався вибух, в результаті якого загинуло сім осіб. Теракт стався в годину пік — як раз в той момент на вулиці біля будівлі МВС Афганістану було багато людей. За кермом фургона знаходився терорист-смертник з вибухівкою, який націлився на броньований автомобіль канадською компанії GardaWorld. Вибух забрав життя сімох мирних жителів. Ще 10 осіб, зокрема четверо іноземців, були важко поранені. Крім афганців, постраждали громадяни Індії та Непалу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!