Головна Новини Світ Близький Схід Посол Ірану прокоментував економічну ситуацію в країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Посол Ірану прокоментував економічну ситуацію в країні

В Ірані в середині листопада пройшли протести через рішення влади підвищити ціни на бензин

6 грудня 2019, 05:32 comments1786
Поділіться публікацією:
Посол Ірану прокоментував економічну ситуацію в країні

Керівництво Ірану серйозно ставиться до вимог свого народу і буде всі проблеми. Про це заявив посол Ісламської республіки в РФ Мехді Санаї.

За словами посла, іранці незадоволені економічним положенням в країні, і влада країни дуже серйозно підійшли до вирішення проблеми.

"Проводили комісії, складають плани з тим, щоб почути голос народу і звернути увагу на голос народу і в майбутніх планах шукати вихід для них", — додав Санаї.

В минулого місяця в країні проходили протести з-за підвищення цін на бензин. Деякі акції проходили в мирному руслі, деякі пішли на радикальні заходи: палили покришки, влаштовували сутички з поліцією. У свою чергу, іранський лідер знайшов винного в орагнізації заворушень. Так, Роухани заявив, що заворушення були організовані США і Ізраїлем.

 Видання "Коментарі" повідомляло, що вчора проти демонстрантів уряд Іраку виставило снайперів, число людських жертв сягнула понад 50-ти. В Іраку хвиля протестів захопила країну, і після протестів в Багдаді, демонстранти спробували захопити іранське консульство в Наджафі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!