Головна Новини Світ Близький Схід Ердоган розповів, чи відмовиться Туреччина від С-400
commentss НОВИНИ Всі новини

Ердоган розповів, чи відмовиться Туреччина від С-400

Вашингтон вимагав відмовитися від угоди і натомість придбати американські комплекси Patriot

10 грудня 2019, 04:35 comments1839
Поділіться публікацією:
Ердоган розповів, чи відмовиться Туреччина від С-400

Туреччина не планує відмовлятися від російських ППО С-400, щоб купити комплекси Patriot. Про це повідомив турецький лідер Тайіп Ердоган, передає телеканал TRT.

За словами голови Туреччини, якщо Америка запропонує вигідні умови купівлі американських комплексів, то Туреччина їх придбає.

Ердоган розповів, що французький лідер Еммануель Макрон на саміті НАТО в Лондоні висловив здивування тим, що Туреччина, будучи членом НАТО, купила російські комплекси.

"Я відповів: мені у тебе треба питати, що і в кого купувати?" — сказав президент Туреччини.

У цьому році Росія поставила Туреччини С-400 на суму понад 2 млрд доларів. За словами Ердогана, російські комплекси стануть на озброєння в наступному році.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський лідер через свого радника заявив, що Реджеп Ердоган має позбудеться з С-400, придбаної в Росії, інакше на Анкару будуть накладені санкції з американської сторони. Американський президент вибухнув звинуваченнями у бік екс-президента Барака Обами за те, що він нібито поставив президента Туреччини Тайіпа Ердогана в такі умови, що йому довелося купити російські С-400. Про це повідомляє Washington Examiner. За словами американського лідера, під час правління колишнього американського президента, Туреччини кілька разів було відмовлено в покупці ЗРК Patriot.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!