Головна Новини Світ Близький Схід У Туреччині з 1 січня запроваджується податок з туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині з 1 січня запроваджується податок з туристів

У Туреччині податок складе 2% від вартості номера

31 грудня 2019, 19:44 comments2502
Поділіться публікацією:
У Туреччині з 1 січня запроваджується податок з туристів

Турецькі влади з 1 січня 2020 року вводять податок на туристів за проживання у готелях — у розмірі 2% від вартості готельного номера. Про це повідомляє TourismGuncel.

"Прохання готельєрів відкласти його і знизити ставку не знайшли відповіді", — йдеться в повідомленні.

В цьому році ставка податку становила 1% з туристів, з наступного року — 2%. В бюджет податок будуть сплачувати готелі, пансіонати, гостьові будинки та інші засоби розміщення, що приймають туристів. Причому податок для гостей буде оформлятися окремим документом.

Також ми писали про те, що між Україною і Туреччиною укладено домовленість про збільшення у два рази кількості авіарейсів за напрямом Стамбул-Одеса, також були визначені нові напрямки. Крім того, була досягнута домовленість щодо авиарейсам з Бодрума, Ізміра, Даламан і Бурси в Україну. Також Україна внесе зміни в Угоду про міжнародні автомобільні перевезення і з наступного року планує лібералізувати автомобільні перевезення з Туреччиною. Під час двосторонньої зустрічі, яка пройшла в Лондоні з турецьким представником, Криклій подякував Анкару за підтримку Києва та позицію щодо невизнання анексії Криму. Міністри обговорили співпрацю у сфері морського пошуку і рятування, а також перспективи розвитку комбінованих перевезень двома країнами і співробітництво сторін у сфері авіаційного сполучення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://turizmguncel.com/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!