Головна Новини Світ Близький Схід У Китаї четвертий чоловік помер від коронавіруса
commentss НОВИНИ Всі новини

У Китаї четвертий чоловік помер від коронавіруса

Коронавіруси - колекція з більш ніж 30 вірусів

21 січня 2020, 02:10 comments2358
Поділіться публікацією:
У Китаї четвертий чоловік помер від коронавіруса

Ще один чоловік помер від коронавіруса, який спалахнув в Китаї. Про це йдеться в повідомленні міського комітету з питань охорони здоров'я Ухани.

"Станом на 19 січня, в Ухани зареєстровано близько 200 випадків зараження новим типом коронавіруса, 25 осіб вже виписані із лікарень, чотири людини померли", — йдеться в опублікованій заяві.

89-річний чоловік, який помер, симптоми хвороби почали виявлятися раніше, 18 січня він вступив в лікарню з серйозним утрудненим диханням, а 19 січня помер, незважаючи на зусилля лікарів.

В даний час лікування проходять ще близько 170 осіб, з них дев'ять осіб перебувають у критичному стані, 35 — у важкому.

В кінці грудня китайська влада повідомили про спалах пневмонії невідомого. Лікарі попередньо встановили, що збудником захворювання став новий тип коронавіруса — 2019-nCoV.

Раніше "Коментарі" писали, що в Китаї на початку січня 2020 року стрімко збільшується кількість заражених коронавірусом – новим виглядом смертельної пневмонії. Вірус активно поширюється по країні. Випадки захворювання зафіксовані в Південній Кореї, Таїланді, Японії. Варто відзначити, що за останні два дні новим недослідженим вірусом заразилися 139 осіб, а загальна кількість хворих – більше 200.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!