Головна Новини Світ Близький Схід При ракетних ударів по базах в Іраку постраждали 50 військових США
commentss НОВИНИ Всі новини

При ракетних ударів по базах в Іраку постраждали 50 військових США

Раніше Іран атакував кілька американських військових об'єктів в Іраку балістичними ракетами

29 січня 2020, 05:15 comments1766
Поділіться публікацією:
При ракетних ударів по базах в Іраку постраждали 50 військових США

П'ятдесят американських військових постраждали при ракетному обстрілі військових баз Іраном. Про це заявив офіційний представник Пентагону генерал-полковника Томас Кемпбелл.

За його словами, військові отримали черепно-мозкові травми. На даний момент число постраждалих від ракетних обстрілів може зрости. Незважаючи на те, що американський президент Дональд Трамп заявляв, що поле атаки не було постраждалих спочатку стало відомо, що більше тридцяти військових отримали травми, зараз ця цифра збільшилася до п'ятдесяти.

8 січня кілька військових об'єктів США на території Іраку були атаковані Корпусом вартових ісламської революції (КВІР) Ірану.

 Видання "Коментарі" повідомляло, що Іран перекидає таємно зброю в сусідній Ірак, де проходять протести. Про це пише New York Times з посиланням на джерела серед представників розвідки США. Видання також повідомляло, що, спираючись на документи, якими розпоряджається видання, Іран намагається встановити ракети малої дальності в Іраку, щоб заявити про лідируючої позиції на Сході. Ракети можуть не тільки бути загрозою для американських військових, але і для партнерів і союзників Америки. Видання пише, що допомагають перекидати ракети в іншу країну шиїтські збройні формування в Іраку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!