Головна Новини Світ Близький Схід Лідер Палестини візьме участь у засіданні Радбезу ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

Лідер Палестини візьме участь у засіданні Радбезу ООН

Засіданні Ради безпеки ООН по ситуації на Близькому Сході відбудеться 11 лютого

31 січня 2020, 03:05 comments1646
Поділіться публікацією:
Лідер Палестини візьме участь у засіданні Радбезу ООН

Президент Палестини Махмуд Аббас 11 лютого візьме участь у засіданні Ради Безпеки ООН по ситуації на Близькому Сході. Про це заявив постійний спостерігач країни при ООН Ріяд Мансур.

Раніше повідомлялося про наміри Палестини внести до Радбезу ООН резолюцію проти "угоди століття" з близькосхідного врегулювання, запропонованої президентом США Дональдом Трампом.

28 січня Трамп представив проект "угоди століття". Проект підтримав прем'єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньяху, при цьому Палестина вважає, що американський план не враховує палестинських інтересів.

Як повідомляли "Коментарі", прорганизация визволення Палестини (ОВП) закликала уряд Палестини швидше разворвать відносини з Ізраїлем. Зустріч проходила в контрольованому палестинцями Рамаллаху. ООП вимагає від уряду розробити плани по досягненню політичної, економічної та адміністративної незалежності від Тель-Авіва, а також припинити співпрацю з урядом Ізраїлю в сфері безпеки.

Палестина припиняє виконання всіх мирних угод з Ізраїлем. Про це в четвер, 25 липня, заявив палестинський лідер Махмуд Аббас, пише агентство WAFA. "Ми не підкоримося диктату і відкидаємо спроби нав'язати нам силою доконані факти, зокрема в Східному Єрусалимі. <...> Всі рішення, які були прийняті ізраїльськими окупаційною владою, є для нас незаконними", − підкреслив Аббас.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!