Головна Новини Світ Близький Схід В Єгипті заборонили залазити на піраміди та будуть жорстко карати
commentss НОВИНИ Всі новини

В Єгипті заборонили залазити на піраміди та будуть жорстко карати

Влада Єгипту буде штрафувати за непристойну поведінку в музеях і неповажне ставлення до пірамід

10 лютого 2020, 07:58 comments2489
Поділіться публікацією:
В Єгипті заборонили залазити на піраміди та будуть жорстко карати

Влада Єгипту посилила покарання за непристойну поведінку в музеях та за зневажливе ставлення до пам'яток архітектури. Парламент країни затвердив відповідні поправки, повідомила прес-служба єгипетського міністерства культури.

Тим, хто залізе на об'єкти культурної спадщини (наприклад, піраміду) або вчинить інші хуліганські дії стосовно них, загрожує грошовий штраф до 100 тисяч єгипетських фунтів (приблизно 6,3 тисячі доларів).

За продаж історичних експонатів і предметів без надання офіційних документів сума штрафу збільшиться до 10 мільйонів фунтів (приблизно 630 тисяч доларів). В окремих випадках можна опинитися у в'язниці.

Як повідомляло видання "Коментарі", єгипетські готелі штрафуватимуть за пригодовування українцями акул. Зокрема, влада буде штрафувати готелі на 50 тис. доларів, якщо буде виявлений факт годування туристами риб поблизу пляжу.

Крім того, в Єгипті настирливих торговців сувенірами, які чіпляються до туристів, будуть штрафувати. За словами міністра у справах пам'яток старовини і культурної спадщини країни Халеда аль-Анани,  за незаконні археологічні розкопки, крадіжку і торгівлю пам'ятками старовини правопорушникам загрожує тюремний термін аж до довічного.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ria.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!