Головна Новини Світ Близький Схід Авіація Ізраїлю вдарила по столиці Сирії
commentss НОВИНИ Всі новини

Авіація Ізраїлю вдарила по столиці Сирії

Сирійські ЗМІ повідомляють, що сили ППО Сирії були задіяні у відображенні ракетної атаки

14 лютого 2020, 01:23 comments4085
Поділіться публікацією:
Авіація Ізраїлю вдарила по столиці Сирії

Літаки ВПС Ізраїлю завдали ракетних ударів по цілях у районі столиці Сирії Дамаска. Про це повідомляє The Jerusalem Post.

Державні ЗМІ Сирії повідомили, що сили ППО країни були задіяні у відображенні ракетної атаки. Про цілях ізраїльських ударів на даний момент невідомо.

Ізраїльські військові періодично проводять такі ракетні обстріли території Сирії. Як правило, цілями стають об'єкти, на яких перебувають бійці ліванського угруповання "Хезболла", що воюють в Сирії на боці Дамаску, або іранські військові радники.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що турецкую провінції Мардін обстріляли з мінометного вогню з території Сирії. Так, в результаті мінометного удару по селищам Таслики і Отлюк загинули двоє цивільних, ще 12 отримали поранення. Зараз поранені отримують медичну допомогу в місцевих лікарнях.Відповідальність за обстріл турецькі влади поклали на загони сирійських курдів, проти яких Анкара 9 жовтня почала військову операцію "Джерело світу", призначивши їх "терористами". Невідомі запустили шість ракет з території Сирії у бік прикордонного турецького міста. Ракети впали в центрі міста Нусайбан, розташованого поблизу кордону з Сирією. Наголошується, що всі ракети були запущені з боку прикордонного сирійського міста Ель-Камишли.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!