Головна Новини Світ Решта світу У Білорусі стартували вибори депутатів сьомого скликання
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі стартували вибори депутатів сьомого скликання

Віддати свій голос за гідного кандидата місцеві жителі зможуть до 20:00

17 листопада 2019, 11:25 comments1499
Поділіться публікацією:
У Білорусі стартували вибори депутатів сьомого скликання

Сьогодні, 17 листопада в Білорусі стартували вибори депутатів палати представників – нижньої Палати національних зборів сьомого скликання. Про це повідомляє видання "Белта".

Як стало відомо, в країні було сформовано 110 виборчих округів. О 08:00 були відкриті 5831 виборчих дільниць для голосування, 46 з яких – зарубіжні. Віддати свій голос за гідного кандидата місцеві жителі зможуть до 20:00.

У повідомленні сказано, що продумане і правильне розташування виборчих дільниць дозволить проголосувати максимальній кількості білорусів. Уточнюється, що можливість віддати свій голос у цьому році отримає близько 6,880 мільйонів громадян.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що президент Білорусі Олександр Лукашенко висловив стурбованість у зв'язку з тим, що Північноатлантичний Альянс — НАТО — запланував військові навчання у Литві, у районі, де зведена білоруська атомна електростанція. Відомо, що вчення контингенту НАТО Defender Europe пройдуть у квітні-травні 2020 року у Литві на полігоні Пабраде.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!