Головна Новини Світ Решта світу У Білорусі опозиція не пройшла в парламент
commentss НОВИНИ Всі новини

У Білорусі опозиція не пройшла в парламент

Опозиційні політики в Білорусі не змогли набрати потрібну кількість голосів

18 листопада 2019, 07:50 comments1578
Поділіться публікацією:
У Білорусі опозиція не пройшла в парламент

Ні один з білоруських опозиційних політиків не зміг набрати необхідну кількість голосів, щоб пройти в Палату представників Національних зборів. Про це повідомляє ЦВК Білорусі за підсумками голосування.

За інформацією ЦВК, в парламент пройшли депутати, які представляють патріотичну Білоруську партію, Республіканську партію праці і справедливості, Ліберально-демократичну партію, а також представники громадського об'єднання Біла Русь.

Раніше ми писали про те, що найвища явка була зафіксована в Могильовській області (понад 77%). Найменше жителів на дільниці для голосування прийшли в Мінську (58,76%). Понад 35% проголосували достроково.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Білорусі Олександр Лукашенко засумнівався в необхідності альянсу з Російською Федерацією.

"Жоден документ не буде мною підписаний, якщо він буде суперечити конституції і фундаментальним принципам життя нашого суспільства. А найголовніший принцип — суверенітет і незалежність", — резюмував білоруський лідер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://www.rec.gov.by/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!