Головна Новини Світ Решта світу Краса і політика: 22-річна міс Білорусь-2018 стала депутатом
commentss НОВИНИ Всі новини

Краса і політика: 22-річна міс Білорусь-2018 стала депутатом

Марію Василевич неодноразово помічали в оточенні Лукашенка

18 листопада 2019, 15:23 comments6263
Поділіться публікацією:
Краса і політика: 22-річна міс Білорусь-2018 стала депутатом

До складу Палати представників Національного збору сьомого скликання Республіки Білорусь увійшла 22-річна Марія Василевич — володарка титулу "Міс Білорусь". Василевич здобула перемогу в Кальварійському окрузі №104, Мінськ. Про це повідомляє білоруський ЦВК.

picture

Конкурс краси дівчина виграла з майже ідеальними параметрами 86-60-90, а ось на вибори йшла з установкою стати "гідним представником молоді в наступному скликанні". ЗМІ Білорусі неодноразово помічали дівчину в оточенні "батьки". Василевич закінчила факультет економіки і менеджменту БДЕУ, працювала ведучою програми "Добрай раніцы, Беларусь!".

picture

У своїй передвиборчій кампанії виступала за миролюбну і відкриту міжнародну політику на принципах взаємовигідного співробітництва та збереження суверенітету Білорусі, соціально-орієнтовану внутрішню політику, спрямовану на сталий розвиток економіки та підвищення якості життя кожного громадянина, кодифікацію законів, а також представлення інтересів молоді в білоруському парламенті, депутатський контроль за виконанням зобов'язань місцевої влади щодо вирішення проблем населення, ініціювання та реалізацію проектів з підтримки літніх людей, правове регулювання захисту тварин.

picture

Раніше "Коментарі" розповіли, що Лукашенко різко відгукнувся на питання про альянс з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: http://rec.gov.by/ru
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!