Головна Новини Світ Решта світу У Греції на журналіста під час прямого ефіру напала свиня
commentss НОВИНИ Всі новини

У Греції на журналіста під час прямого ефіру напала свиня

Тварина не давала провести репортаж з місця стихійного лиха

27 листопада 2019, 11:38 comments2960
Поділіться публікацією:








У Греції на журналіста під час прямого ефіру напала свиня

У Греції під час прямого ефіру ведучі шоу "Добрий ранок" на телеканалі ANT1 хотіли почати включення з Кинети, в якій повінь спричинила велику шкоду. Однак репортер Лазос Мантикос змушений був відбиватися від величезної свині, яка його почала атакувати.

Журналіст намагався прокоментувати ситуацію, яка склалася в місті, але, на жаль, у нього це не вийшло через агресивну тварину. Свиня кусала репортера і постійно переслідувала його, тому чоловік змушений був весь час вибачатися перед глядачами.

Ведучі передачі намагалися залишатися серйозними, однак не втрималися і розсміялися.


Як повідомляло видання "Коментарі", в Китаї свиня накинулася на забійників худоби, щоб врятувати від смерті свого родича. На відео м'ясники поклали свиню на невелику лаву і приготувалися її різати. У цей момент інша тварина з вереском підбігла до "вбивць". Свиня змогла відлякати чоловіків і звільнити побратима. Після цього вона накинулася на одного з м'ясників. Подію записав на мобільний телефон один з очевидців.

Також ми писали про те, що німецьке місто Хайде (земля Шлезвіг-Гольштейн) піддалось атаці двох диких кабанів. Тварини пробігли по центральній площі, налякали відвідувачів і продавців ринку. Один кабан увірвався в банк. Вепр налякав відвідувачів та співробітників установи, щоб його знищити, довелося кликати мисливців.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!