Головна Новини Світ Решта світу В Єгипті під час меси обвалився храм: загинули діти
commentss НОВИНИ Всі новини

В Єгипті під час меси обвалився храм: загинули діти

В результаті обвалу загинули три людини і ще четверо постраждали

2 грудня 2019, 10:02 comments2318
Поділіться публікацією:
В Єгипті під час меси обвалився храм: загинули діти

Вчора в Єгипті сталася НП: серед білого дня під час меси впала частина храму, в результаті чого загинуло три людини і ще чотирьох відвезли в лікарню. Про подію повідомляє місцеве видання Egypt Independent.

Трагедія сталася в провінції Мінья Верхнього Єгипту. За інформацією місцевих правоохоронців, обвалилася стіна церкви, яка знаходиться на території монастиря Святої Фани. Egypt Independent повідомляє про трьох загиблих – двох дітей і 50-річну жінку, які опинилися під завалами. Ще чотири людини, в тому числі 6-річна дівчинка, знаходяться в лікарні з різними травмами.

Крім рятувальників та правоохоронців, на місці працює делегація Міністерства старожитностей у складі голови сектора ісламських, коптських і єврейських старожитностей Гамаля Мустафи. Експерти оцінять ситуацію, щоб запобігти подібним випадкам на території унікальної споруди. Відомо, що монастир Святої Фани — це місце археологічних розкопок, розташоване в місті Малави приблизно в 300 км на південь від Каїра. Це один з перших монастирів в цій місцевості, заснований ще в четвертому столітті нашої ери.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Єгипті відкрили дві гробниці, яких більше трьох тисяч років.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!