Головна Новини Світ Решта світу Оприлюднено рейтинг найбезпечніших авіакомпаній світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Оприлюднено рейтинг найбезпечніших авіакомпаній світу

Названа найбезпечніша авіакомпанія в світі

3 січня 2020, 12:59 comments2029
Поділіться публікацією:
Оприлюднено рейтинг найбезпечніших авіакомпаній світу

AirlineRatings.com, який разом з Міжнародною організацією цивільної авіації розробили платформу для оцінки якості обслуговування і безпеки авіакомпаній, опублікував рейтинг найбільш безпечних авіаперевізників у світі.

За всіма показниками, найкращою компанією в світі визнали австралійського авіаперевізника Qantas. Головною перевагою авіакомпанії стала ідеальна робота екіпажу, мінімальна кількість відкладених або затриманих рейсів, а також впровадження новітньої супутникової системи автоматизованої посадки

На другому місці — авіаперевізники Air New Zealand і тайванська компанія EVA Air. Також у ТОП-20 потрапили такі авіакомпанії Etihad, Qatar Airways, Singapore Airlines, Emirates, Alaska Airlines, Cathay Pacific Airways, Virgin Australia, Hawaiian Airlines, Virgin Atlantic Airlines, TAP Portugal, SAS, Royal Jordanian, Swiss, Finnair, Lufthansa, Aer Lingus і KLM. Українських компаній в цьому рейтингу немає.

Зазначимо, що якість компаній оцінювалися за такими критеріями, як кількість авіакатастроф і затримок вильотів, інновації, безпека польотів. Всього в рейтингу проаналізували роботу 405 авіакомпаній.

Як повідомляло видання "Коментарі", найбільша авіакомпанія авіаперевізник Бельгії Brussels Airlines заявила про те, що 17 листопада здійснить останній рейсовий політ з України. В авіакомпанії аргументують це рішенням оптимізувати маршрутну мережу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!