Головна Новини Світ Решта світу Білоруську журналістку запідозрили у проведенні прямого ефіру у п'яному вигляді
commentss НОВИНИ Всі новини

Білоруську журналістку запідозрили у проведенні прямого ефіру у п'яному вигляді

Журналістка Олена Козлова "прославилася" в мережі після сюжету в прямому ефірі на Новий рік

3 січня 2020, 13:22 comments5247
Поділіться публікацією:








Білоруську журналістку запідозрили у проведенні прямого ефіру у п'яному вигляді

Увечері 1 січня білоруська журналістка телеканалу "СТВ" Олена Козлова  вела прямий ефір, який був присвячений "забігу тверезості" та відкриттю гірськолижної траси "Сонячна долина" в стані алкогольного сп'яніння, пише  UDF. 

 

Вона вела себе дивно, плуталася в словах, запиналась, робила  довгі паузи. Її дуже сильно хитало, а голос за кадром радив їй закінчувати ефір.

Після цього співробітниця телеканалу СТВ Вероніка Гришкова на своїй сторінці у Facebook написала про те, що у прямий ефір дівчина виходила вперше, і від хвилювання підскочив тиск. За її словами, після завершення трансляції дівчина втратила свідомість.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Альбукерке у час ранкових новин KOAT Action News 7 ведучий Даг Фернандес психонув в прямому ефірі через те, що його обірвали. Причиною такого вчинку стало те, що він працює на каналі з 2002 року, представляв в ефірі свою колегу, але через технічний збій її не з'єднали вчасно.

Після того, як ведучий вирішив продовжити читати новини, його різко обірвали на півслові. Даг не витримав і кинув свій текст в повітря, і це потрапило на камери. На щастя, чоловіка не звільнили.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!