Головна Новини Світ Решта світу Суд в Перу заарештував екс-кандидата в президенти Кейко Фухіморі
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд в Перу заарештував екс-кандидата в президенти Кейко Фухіморі

Суд знову ухвалив заарештувати екс-президента Перу Фухіморі до суду у її справі

29 січня 2020, 02:45 comments1284
Поділіться публікацією:
Суд в Перу заарештував екс-кандидата в президенти Кейко Фухіморі

Колишній кандидат у президенти Перу Кейко Фухіморі арештована судом на п'ятнадцять місяців попереднього ув'язнення. Про це пише Andina.

Згідно слідству, колишній кандидат у президенти нібито отримав кошти від бразильського будівельного гіганта Odebrecht у 2011-2016 роках.

"Суд визнав обґрунтованим клопотання прокуратури про призначення тюремного ув'язнення строком на 18 місяців і два дні екс-кандидату в президенти", — йдеться в повідомленні.

Кілька місяців тому конституційний суд звільнив Перу Кейко Фухіморі з-під попереднього ув'язнення, в якому вона перебувала з кінця 2018 року.

За версією слідства, під час передвиборної кампанії дев'ять років тому політик і її партія використовували кошти, незаконно отримані від бразильської фірми.

 Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Конституційний суд Перу звільнив з-під попереднього ув'язнення колишнього кандидата в президенти країни, дочка екс-президента Перу Кейко Фухіморі, підозрювану у відмиванні грошей. Кейко Фухіморі, екс-кандидат в президенти республіки, була відправлена в камеру попереднього ув'язнення в минулому році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: Andina
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!