Головна Новини Світ Решта світу В Ель-Сальвадорі силовики захопили парламент і вимагають 109 млн доларів
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ель-Сальвадорі силовики захопили парламент і вимагають 109 млн доларів

Силовики захопили будівлю парламенту в Ель-Сальвадорі і вимагають виділити їм 109 млн доларів на військове переоснащення

10 лютого 2020, 08:41 comments2009
Поділіться публікацією:
В Ель-Сальвадорі силовики захопили парламент і вимагають 109 млн доларів

В Ель-Сальвадорі озброєні поліцейські і солдати взяли під контроль будівлю парламенту з вимогою проголосувати за виділення кредиту в 109 млн доларів на військове переоснащення, повідомляє Reuters.

Прихильники президента Сальвадора Наіба Букеле зібралися в неділю, щоб переконати законодавців затвердити позику в розмірі 109 мільйонів доларів. Букеле хоче домогтися від парламенту фінансування третьої фази плану безпеки територіального контролю, який передбачає покращення оснащення поліції і солдатів у боротьбі зі злочинністю.

Зокрема, кошти будуть використані для покупки поліцейських автомобілів, уніформи, обладнання для спостереження.

Букеле в п'ятницю попередив законодавців про те, що громадяни мають право на "повстання" згідно зі статтею 87 Конституції, і закликав своїх прихильників зібратися біля будівлі законодавчого органу, щоб посилити тиск на парламент.

Як повідомляло видання "Коментарі", в 2016 році розширено перелік країн, громадяни яких можуть оформити візи без звернення в дипломатичні представництва і консульські установи України, при наявності документів, що підтверджують туристичний характер поїздки.

Так, короткострокові візи будуть оформлятися без запрошень громадянам Австралії, республіки Албанія, Бахрейну, Гватемали, Катару, Кувейту, Малайзії, Мексики, Нової Зеландії, ОАЕ, Оману, Саудівської Аравії, Сінгапуру, Туреччини.

Крім того, короткострокові візи можуть бути оформлені в пункті пропуску через державний кордон України туристам з Австралії, Антигуа і Барбуди, Багамських островів, Барбадосу, Маврикію, Нової Зеландії, ОАЕ, Палау, Республіки Ель Сальвадор, Сейшельських Островів, Федерації Сент-Кітс і Невіс , Тринідаду і Тобаго і Туреччини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!