Головна Новини Світ Решта світу Ізраїль зняв обмеження проти сектора Газа та коронавірус в Китаї: дайджест нічних новин
commentss НОВИНИ Всі новини

Ізраїль зняв обмеження проти сектора Газа та коронавірус в Китаї: дайджест нічних новин

Ізраїль скасував ряд надзвичайних заходів, введених відносно сектора Газа після хвилі ракетних обстрілів, крім того, в Китай направлений літак для евакуації українців і в країні вже є 4 місця, куди можуть прийняти прилетіли з Уханя

19 лютого 2020, 07:02 comments1998
Поділіться публікацією:
Ізраїль зняв обмеження проти сектора Газа та коронавірус в Китаї: дайджест нічних новин

Ізраїль знімає обмеження з сектора Газа

Ізраїль скасував ряд надзвичайних заходів, введених відносно сектора Газа після хвилі ракетних обстрілів. Рішення про зняття обмежень цивільних прав прийнято "через відносний спокый в районі Гази в останні дні".

Тепер Ізраїль видасть жителям Гази 2 тис. дозволів на в'їзд в Ізраїль і "розширить в середу рибальську зону до 15 морських миль".

Жертв коронавіруса в Китаї вже 2004 людини

Число жертв нового коронавіруса в Китаї склало 2004 людини, одужали понад 14,3 тис., кількість заражених з моменту спалаху пневмонії перевищило 74,1 тис.

Вчора було поінформувало про більш ніж 72,4 тис. інфікованих, 1868 жертви і більше 12,5 тис. видужавших. Згідно з оновленими даними, офіційний показник смертності від коронавіруса по країні становить 2,7% замість 2,57% днем раніше.

Серед регіонів за кількістю заражених перше місце займає центральна провінція Хубей, де зареєстровано більше 61,6 тис. інфікованих, з них 1921 померли, одужали 9128 людини. За оновленими даними, офіційний рівень смертності в Хубэе склав близько 3,11% замість 2,98% днем раніше.

Країни ЄС в Радбезі ООН виступили з заявою на підтримку України

Бельгія, Естонія, Франція, Німеччина і Польща виступили з заявою на підтримку України.

Країни засуджують незаконну анексію Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, а також дестабілізацію окремих районів Донецької та Луганської областей. У заяві також наголошується, що результати саміту в нормандському форматі 9 грудня 2019 повинні лежати в основі подальшої роботи щодо вирішення конфлікту.

У Китай попрямував літак для евакуації громадян України

Сьогодні вночі о 03:01 у Китай з Києва вилетів літак для евакуації громадян України та групи іноземців з охопленого епідемією Уханя. Вже в четвер вранці він повинен привезти іх додому.

Після повернення в Україну літак буде продезинфікований в згідно зі стандартами ВООЗ.

ВАКС дозволив Гладковскому-Свинарчуку виїжджати за межі Київської області

Вищий антикорупційний суд України продовжив термін обов'язків на колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського до 18 квітня, крім обов'язав не залишати Київську область.

МОЗ знайшов в Україні 4 безпечних місця, готових прийняти евакуйованих з Уханя

МОЗ знайшов в Україні чотири місця, які є безпечними для евакуації до них громадян з китайського міста Ухань,З цих місць будуть обрані найбільш підходящі для евакуації. Все буде залежати від кількості людей, яких привезуть до Києва.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!