Головна Новини Світ Решта світу Масове ДТП в Канаді та коронавірус в Китаї: дайджест нічних новин
commentss НОВИНИ Всі новини

Масове ДТП в Канаді та коронавірус в Китаї: дайджест нічних новин

У Канаді сталася аварія за участю 200 автомобілів, в результаті якої постраждали 150 осіб, крім того, в Китаї майже дві тисячі людей вилікувалися від коронавірусу

20 лютого 2020, 07:02 comments2378
Поділіться публікацією:
Масове ДТП в Канаді та коронавірус в Китаї: дайджест нічних новин

Масштабне ДТП сталося в Канаді

У канадському Монреалі сталася аварія за участю 200 автомобілів в результаті якої загинули дві людини, які були заблокованими у своїх авто протягом декількох годин, ще 150 осіб отримали поранення. Інцидент стався після полудня, на Шосе 15, коли машини почали врізатися один в одного, обумовлюючи подальшу ланцюгову реакцію. За даними свідка, на момент аварії автомобілі рухалися зі швидкістю близько 100 км/ч. Дув сильний вітер зі снігом з боку річки Святого Лаврентія, через що видимість на дорогах була поганою. Хоча погода була ясною і шосе нещодавно було очищено від снігу.

За добу від коронавіруса вилікувались більше 1800 осіб

В результаті зараження китайським коронавірусом померли 2128 осіб. Вилікувались і були виписані з лікарень 16 353 людини.

Порівняно з попередніми даними, за добу було зафіксовано 81 смерть від спричинених вірусом ускладнень. В той же час успішно пройшла лікування 1821 людина.

Розвідку США може очолити американський посол у Німеччині

Президент США Дональд Трамп планує призначити виконуючим обов'язки директора національної розвідки чинного американського посла в Берліні Річарда Гренелла. Чинний керівник головної розвідувальної структури Джозеф Магуайр (він теж тимчасово виконує обов'язки) не може залишатися на посаді після 11 березня, так як не пройшов процедуру затвердження в Сенаті.

Гренелл, який є цілком лояльним Трампа, вважається його ставлеником. Однак цього кандидата не підтримує частина республіканців, які негативно оцінюють його роботу на посаді посла в Німеччині.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!