Головна Новини Світ Росія Вбивцю Михайла Круга затримали: перші подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Вбивцю Михайла Круга затримали: перші подробиці

Затриманий ймовірний убивця Михайла Круга

7 серпня 2019, 06:15 comments4790
Поділіться публікацією:
Вбивцю Михайла Круга затримали: перші подробиці

У вівторок, 6 серпня, в Твері правоохоронні органи привезли в будинок, де жив і був застрелений автор і виконавець легендарної пісні "Володимирський централ" Михайло Круг, підозрюваного у його вбивстві чоловіка.

Для слідчого експерименту силовики оточили ділянка вулиці Звільнення у будинку № 174. На місці працював ОМОН Росгвардии, слідчі СК Росії по Тверській області, поліція, передає Tverigradсо посиланням на слова сестри Кола Ольги Медведєвої.

Співробітники СК Росії по Тверській області в присутності підозрюваного проводили слідчі заходи.

"Мене попередили заздалегідь, попросили прибрати зайві речі з будинку, гострі предмети, сама я перебувала в окремій кімнаті в сусідньому будинку, звідки впродовж всього слідчого експерименту не виходила. В автозаку привезли людину в наручниках, я з вікна його не змогла толком розгледіти, але раніше його не бачила. Що відбувалося в будинку, не знаю. Незабаром слідчий експеримент завершився, і оточення було знято", – розповіла Медведєва.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", американского репера Тэймора Трэвона Макінтайра, що виступає під псевдонімом Tay-K, посадили у в'язницю на 55 року. Хлопця визнали винним у вбивстві трьох випадках грабежу при обтяжуючих обставинах. Також виконавець повинен виплатити штраф майже на 21 тисячу доларів. Суд визнав 19-річного музиканта винним у вбивстві 21-річного Ітана Уолкера. Разом з подільниками репер планував увірватися в будинок чоловіка заради наркотиків і грошей, але почалася перестрілка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!