Головна Новини Світ Росія У Росії зірвався з обриву пасажирський автобус: багато жертв
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зірвався з обриву пасажирський автобус: багато жертв

Влада створила оперативний штаб після ДТП

8 серпня 2019, 04:35 comments2217
Поділіться публікацією:








У Росії зірвався з обриву пасажирський автобус: багато жертв

У Новоросійську (Росія) в середу, 7 серпня, пасажирський автобус злетів з обриву пості ДТП. Аварія сталася на трасі А-146, повідомляє ТАСС.

За інформацією МНС, автобус був екскурсійним. Всього в ньому перебували 45 осіб (39 пасажирів, водій і екскурсовод). Дані про загиблих і постраждалих різняться – попередньо, загинули 4 людини (серед яких двоє дітей), травми отримали щонайменше 30 (11 з яких діти).

Відомо, що автобус Hyundai зіткнувся з легковим Volkswagen Touareg, в останньому їхали 4 людини. Після цього обидва транспортні кошти впали в обрив.

Вказується, що евакуація постраждалих із розбитого автобуса ускладнена, вони виявилися заблоковані в спотвореній машині.

Влада створила оперативний штаб після ДТП.


Як раніше повідомляло видання "Коментарі", 5 серпня в Києві сталося ДТП за участю автомобіля Renault служби таксі Über і карети швидкої допомоги. За попередньою інформацією, автомобіль Über намагався перебудуватися в сусідній ряд, в якому рухалася машина "швидкої". Однак транспортні засоби не поділили дорогу, в результаті чого сталося зіткнення. На щастя, подія обійшлася без постраждалих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!