Головна Новини Світ Росія У Москві пройшли обшук в адвокатів кримських татар
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві пройшли обшук в адвокатів кримських татар

В офіс з правозахисниками увірвалися співробітники ФСБ в масках

14 серпня 2019, 19:25 comments2005
Поділіться публікацією:
У Москві пройшли обшук в адвокатів кримських татар

У Москві пройшли обшуки в адвокатів кримських татар через справу про "злочинної організації". Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила прес-секретар "Правової ініціативи" Ксенія Бабич.

"У будівлю де знаходиться офіс проекту" Правова ініціатива "і її партнерських організацій увірвалися люди з ФСБ (не представившись). За їх словами у них постанову обшук на всю будівлю і обшук вони проводили в сусідньому офісі не відносяться до проекту. Незаконно вони відібрали телефони у співробітників, сфотографували їх паспорта. Почали огляд кабінету, де знаходяться документація. на даний момент без наявності постанови на обшук, вони намагаються розкрити кабінет нашого директора ", — зазначено в повідомленні.

Далі Бабич додала, що співробітники ФСБ намагалися розкрити кабінет нашого директора самостійно. Однак, так як не було офіційного дозволу на вторгнення в зазначену організацію, вони не стали зламувати двері і вилучати документи.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про затримання московськими силовиками близько 50-ти представників кримсько-татарської національності через проведення мирного мітингу у Верховного суду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!