Головна Новини Світ Росія Аварійна посадка літака в Підмосков'ї: більшість пасажирів відмовилися летіти в Крим
commentss НОВИНИ Всі новини

Аварійна посадка літака в Підмосков'ї: більшість пасажирів відмовилися летіти в Крим

77 пасажирів відмовилися від подальшого перельоту

16 серпня 2019, 05:15 comments2296
Поділіться публікацією:
Аварійна посадка літака в Підмосков'ї: більшість пасажирів відмовилися летіти в Крим

Більшість пасажирів літака "Уральських авіаліній", який здійснив аварійну посадку в Підмосков'ї, відмовилися від можливості полетіти в аннексированный Крим іншим літаком. Про це повідомили в управлінні російського МНС по Московській області.

58 пасажирів вилетіли в Крим іншим літаком, а 77 осіб відмовилися. Ним компанія поверне вартість квитків. Також перевізник обіцяє виплату компенсацій пасажирам.

Ще 84 людини з цього рейсу відпустили додому "для проведення слідчих заходів" 16 серпня.

За інформацією агентства ТАСС, за медичною допомогою після приземлення в поле звернулися 76 осіб, у тому числі 19 дітей. Проте їх травми незначні, тільки одна жінка у віці 69 років госпіталізована, її стан оцінюють як середньої тяжкості.

 Як повідомляв портал "Коментарі", 5 серпня літак А321 при зльоті в Жуковському зіткнувся зі зграєю чайок і здійснив аварійну посадку на полі. Постраждали десять осіб. Лайнер виконував рейс Москва — Сімферополь. Відразу після зльоту в двигун потрапили птахи. Пілоти прийняли рішення посадити літак у найближчому полі біля села Рыбинское. Відзначається, що вогонь з двигуна не поширився на борт літака.

На борту повітряного судна знаходилися 234 особи, у тому числі сім членів екіпажу. Їх усіх евакуювали з надувним трапах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!