Головна Новини Світ Росія Гуайдо виступив проти присутності військових кораблів РФ у водах Венесуели
commentss НОВИНИ Всі новини

Гуайдо виступив проти присутності військових кораблів РФ у водах Венесуели

Гуайдо виступив проти присутності кораблів РФ у водах Венесуели

21 серпня 2019, 01:25 comments1489
Поділіться публікацією:
Гуайдо виступив проти присутності військових кораблів РФ у водах Венесуели

Голова Національної асамблеї Венесуели Хуан Гуайдо виступив проти можливого перебування в територіальних водах Венесуели військових кораблів Росії.

"Ми не схвалювали знаходження російських військових кораблів на території країни, так як це було б серйозним порушенням суверенітету країни", — повідомив Гуайдо радіостанції Radio Union.

Крім того, він заявив, що з допомогою запрошення іноземних військових кораблів влада намагається показати світу, що у чинного уряду є міжнародна підтримка.

Раніше міністри оборони Росії та Венесуели Сергій Шойгу і Володимир Падріні Лопес уклали угоду про візити військових кораблів у венесуельські і російські порти.

 Як повідомляли "Коментарі", президент Венесуели Ніколас Мадуро повідомив, що колишній президент Колумбії Альваро Урібе, який очолював країну з 2002 по 2010 роки, планував здійснити на нього замах. "Я дізнався про план, яким керував Альваро Урібе Велес за участю посла Колумбії в США Франсиско Сантоса, який обговорювався з Лестером Толедо (один з лідерів і депутат венесуельської опозиції — прим. ред.)", — сказав Мадуро.

У серпні 2018 року з допомогою двох безпілотників була зроблена спроба замаху на Мадуро в той момент, коли він виступав на церемонії на честь 81-ї річниці створення Національної боліваріанської гвардії. Охорона сховала президента бронежилетами і поцупила з трибуни. Сам венесуельський лідер не постраждав, однак поранення отримали семеро військових.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!