Головна Новини Світ Росія В Анапі двоє поліцейських змусили 17-річну дівчину зайнятися з ними сексом
commentss НОВИНИ Всі новини

В Анапі двоє поліцейських змусили 17-річну дівчину зайнятися з ними сексом

Поліцейські помітили 17-річну волейболістку і повнолітньої хлопця, які відпочивали

27 серпня 2019, 20:30 comments2970
Поділіться публікацією:
В Анапі двоє поліцейських змусили 17-річну дівчину зайнятися з ними сексом

У російському курортному місті Анапа два співробітника патрульно-постової служби відділу МВС погрозами змусили неповнолітню дівчину зайнятися з ними сексом. Про це інформує прес-служба Слідчого управління СК РФ по Краснодарському краю.

Інцидент стався вночі 26 серпня. Поліцейські помітили 17-річну волейболістку і повнолітньої хлопця, які відпочивали на пляжі Вітязево. За інформацією пабліка "Подслушано в Анапі", пара займалася сексом.

Співробітники поліції хлопця відпустили, а дівчину стали залякувати відділом у справах неповнолітніх і запропонували за непритягнення до кримінальної відповідальності зайнятися з ними сексом. Волейболістка злякалася і погодилася.

В Мережі пишуть, що поліцейських було троє, але один з них не вступав у статевий акт з дівчиною.

Коли волейболістку відвезли в спортивно-оздоровчий комплекс "Волейград" в селі Вітязево, тренер запідозрив недобре і після того, як дівчина розповіла, викликав поліцію.

Також у соцмережі виклали відео нібито з мобільного телефону одного зі співробітників поліції. На ньому чутно, як він біжить за неповнолітньою і загрожує їй адміністративним арештом.

 Як повідомляє видання "Коментарі", місцева влада хоче встановити в столиці Німеччини секс-кабінки посеред житлових будинків, щоб вирішити проблему вуличної проституції, яка в країні легалізована. Про це повідомляє кореспондент "1 1". Такі секс-бокси вже ставили у Нідерландах та інших містах Німеччини. Але Берлін першим може поставити секс-бокси в центрі міста.

У закладі допомагають повій вже більше 30 років, роздають і вчать користуватися презервативами. Наркозалежним дають одноразові шприци. Повії-безпритульні можуть поспати і привести себе в порядок в обладнаних кімнатах. Всім пропонують безкоштовний медичний огляд, тому що чимало жінок мають статеві хвороби і страждають від сутенерів і клієнтів. "Ми пояснюємо жінкам, щоб вони не ставали перед дитячим садком або перед школою або біля ресторану. ", — пояснила керівник соціальної служби Лоннеке Шмідт-Бінк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!