Головна Новини Світ Росія Путін рекомендував Зеленському «не закручувати гайки» Медведчуку
commentss НОВИНИ Всі новини

Путін рекомендував Зеленському «не закручувати гайки» Медведчуку

Раніше Зеленський анонсував «гучну історію», пов'язану з партією «Опозиційна платформа — За життя»

5 вересня 2019, 14:43 comments4544
Поділіться публікацією:
Путін рекомендував Зеленському «не закручувати гайки» Медведчуку

Президент Росії Володимир Путін звинуватив президента України Володимира Зеленського в переслідуванні опозиції, коментуючи заяву глави української держави про іноземне фінансування партії "Опозиційна платформа — За життя", передає УНІАН.

"Якщо сьогоднішня влада розпочне з переслідування опозиції — то нічого доброго з цього не вийде. Наскільки я собі уявляю, а це так і є — це парламентська опозиція, що має за собою довіру значної кількості виборців і підтверджена під час демократичних виборів і голосування", — сказав російський лідер.

За словами Путіна, нинішнє українське керівництво "ризикує наступити на ті ж граблі, на які наступав" колишній президент Петро Порошенко. При цьому, як додав він, було б дивно, якби почалося "якесь закручування гайок".

Президент РФ також зазначив, що представники "Опозиційної платформи — За життя" "не бігають по площах, не вимагають неможливого, працюють в рамках Конституції України, в рамках чинного закону".

Зазначимо, 31 серпня президент Володимир Зеленський заявив про наявність інформації про обсяги і джерела фінансування партії "Опозиційна платформа — За життя" і пов'язаних з політичною силою телеканалів.

"Партія Медведчука, там є ще велике питання, це його партія, або там тимчасове об'єднання і хто вони такі. Є велике питання, звідки у них гроші на фінансування партії, звідки гроші на фінансування каналів. У нас є відповіді... І це буде дуже гучна історія, яка дуже погано закінчиться", — сказав президент України.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!