Головна Новини Світ Росія Дата саміту нормандської четвірки не призначена – Пєсков
commentss НОВИНИ Всі новини

Дата саміту нормандської четвірки не призначена – Пєсков

Пєсков відреагував на повідомлення про готовність Путіна і Макрона до участі в саміті нормандської четвірки

9 вересня 2019, 07:09 comments1143
Поділіться публікацією:
Дата саміту нормандської четвірки не призначена – Пєсков

За словами прес-секретаря президента Росії Дмитра Пескова, конкретних дат проведення саміту "нормандського формату" поки немає. Так він відреагував на повідомлення про готовність лідерів РФ і Франції Володимира Путіна і Еммануеля Макрона до участі в саміті "нормандської четвірки".

"Є розуміння, що цей формат потрібно проводити незабаром, але для цього потрібна відповідна підготовка", – зазначив Пєсков.

Раніше ми писали про те, що за словами прес-секретаря президента Росії Дмитра Пєскова, в Кремлі зараз "напрацьовують" варіанти проведення зустрічі в нормандському форматі.

Відзначимо. що в останній раз переговори в "нормандському форматі" на рівні лідерів України, Німеччини, Франції та Росії відбулися в жовтні 2016 року в Берліні.

У липні 2019 року у Парижі зовнішньополітичні радники лідерів України, Німеччини, Франції та Росії провели зустріч з метою відновлення роботи "нормандського формату".

Нагадаємо, видання "Коментарі" повідомляло про те, що взяти участь у саміті "Великої сімки" може і президент Російської Федерації Володимир Путін.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!