Головна Новини Світ Росія Влада «ДНР» вирішила пустити потяги в Москву і Пітер
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада «ДНР» вирішила пустити потяги в Москву і Пітер

Крім того, розглядається можливість курсування поїздів і за іншими напрямами у міста РФ

9 вересня 2019, 09:40 comments2457
Поділіться публікацією:
Влада «ДНР» вирішила пустити потяги в Москву і Пітер

Залізничне пасажирське сполучення між "ДНР" і найбільшими містами Росії може бути запущено вже найближчим часом. Про це повідомив ватажок "ДНР" Денис Пушилін.

"Встановлення прямого залізничного сполучення з Росією планується. Пряме, мається на увазі без пересадок, сполучення планується, зокрема, з Москвою і Санкт-Петербургом. Система опрацьовується і, сподіваюся, найближчим часом ми зможемо нею скористатися", — сказав він.

Також він зазначив, що розглядається можливість курсування поїздів і за іншими напрямами в міста РФ.

Нагадаємо, видання "Коментарі" заздалегідь зібрало інформацію про перепис на територіях, непідконтрольних офіційному Києву і звернулося за роз'ясненнями до експертів, щоб з'ясувати, до чого вся ця бюрократія в окремій "республіці" з тимчасовими законами і примарною стабільністю.

"Очевидно, що ця затія — елемент посилення контролю Росії за населенням окупованого Донбасу, а також черговий спосіб тиску на Київ. Серед профітів для агресора: "взяти на олівець" людей призовного віку, підстьобнути процес роздачі російських паспортів, дати їжу пропагандистській машині", — була отримана відповідь від виконавчого директора Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Олександра Леонова.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!