Головна Новини Світ Росія На військових навчаннях у Росії БТР на смерть переїхав росгвардійця
commentss НОВИНИ Всі новини

На військових навчаннях у Росії БТР на смерть переїхав росгвардійця

Ще один військовий отримав травми від наїзду

17 вересня 2019, 15:18 comments2848
Поділіться публікацією:
На військових навчаннях у Росії БТР на смерть переїхав росгвардійця

У Росії бронетранспортер (БТР) наїхав на двох співробітників Россгвардіі під час військових навчань, в результаті чого один з них помер. Про це повідомляє інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на російські ЗМІ.

"На навчаннях під Смоленськом двоє військовослужбовців отримали травми, один з них помер", — розповіли в прес-службі командування Центрального округу військ національної гвардії РФ

У свою чергу, медичні працівники відзначили, що один з військових госпіталізований з легкими травмами.

Згідно з інформацією з телеграм-каналу російського видання, загиблого військового звали Михайло Мирончук і йому був 21 рік.

"Михайло Мирончук прийшов в армії всього пів року назад — мріяв служити, армію дуже цінував. Вчора під Жорневкою хлопець брав участь у навчаннях і сидів з товаришами по службі за одним з БТР. У якийсь момент водій бронетранспортера різко газанув і наїхав на солдатів . Одним з потерпілих виявився Михайло. Його встигли доставити в лікарню у вкрай важкому стані, але врятувати не змогли. через кілька годин він помер від зупинки серця. 14 листопада Михайлу виповнилося б 22 роки ", — зазначено в повідомленні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" повідомляв про вихід української делегації із залу засідання у Варшаві, де проходила комісія ОБСЄ. Причиною такого демонстративного поведінки став виступ проросійської журналістки, яка назвала анексувати Крим російським.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!