Головна Новини Світ Росія У Москві пройшов грандіозний мітинг на підтримку політв'язнів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві пройшов грандіозний мітинг на підтримку політв'язнів

На проспекті Сахарова близько 20 тисяч осіб скандують гасло: "Відпускай!"

29 вересня 2019, 18:23 comments2307
Поділіться публікацією:
У Москві пройшов грандіозний мітинг на підтримку політв'язнів

Сьогодні, 29 вересня, в Москві на одній з головних вулиць — пр-ті Сахарова — зібралися представники опозиційних політичних і суспільних поглядів, які потребують Кремль звільнити ув'язнених в російських в'язницях, які потрапили туди з політичних мотивів. Про це повідомляють усі провідні інформагентства Росії і СНД.

За даними поліції, на мітингу зібралося близько 20 000 чоловік. Організували його активісти незареєстрованої Лібертаріанської партії.

Також на акцію прийшов російський опозиціонер Олексій Навальний, який назвав мітинг одним з кроків на шляху до створення в Росії "масового руху за звільнення політв'язнів".

"Поки ми віримо в свої сили, ми всього доб'ємося. Настане той момент, коли ми проізнесемо фразу:" Шахраї та злодії, п'ять хвилин на збори! ", — заявив зі сцени лідер російської опозиції.

Також ЗМІ повідомляють, що в натовпі мітингувальників був помічений і відомий журналіст-блогер Юрій Дудь.

Повідомляється, що одними з перших на мітинг прийшли колишні обвинувачені за "московським справі" Валерій Костенок, Владислав Барабанов і Данило Конон — зі звинувачення з них зняли.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Москві пройшов протест жителів, незгодних з вироком суду театральному актору Павлу Устинову, засудженому до 3,5 років до колонії загального режиму за сфальсифікованими звинуваченнями.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!