Головна Новини Світ Росія Європа і США досі не відповіли на заяви Росії про РСМД, - Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Європа і США досі не відповіли на заяви Росії про РСМД, - Путін

Володимир Путін запропонував ввести мораторій на розгортання в Європі та інших регіонах РСМД

4 жовтня 2019, 01:15 comments1641
Поділіться публікацією:
Європа і США досі не відповіли на заяви Росії про РСМД, - Путін

Президент Росії Володимир Путін заявив, що країни Європи та США досі не відреагували на заяви Москви про умови нерозміщення російських ракет середньої і меншої дальності в регіонах світу.

"Я відразу сказав, що ми будемо робити те ж саме, але заздалегідь оголошуємо, що не будемо розміщувати ракети, якщо вони у нас з'являться — наземного базування середньої дальності, в тих регіонах і до тих пір, поки в цих регіонах не з'явиться система американського виробництва. Ну сказав разів п'ять — ніхто не реагує. Ні в Штатах не відреагували досі, ні в Європі, наче оглухли, не чують", — сказав Путін.

25 вересня повідомлялося, що президент Росії Володимир Путін надіслав ряду країн, в тому числі членам НАТО, послання, в якому містилося пропозиція ввести мораторій на розміщення в Європі та інших регіонах ракет середньої і меншої дальності.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", НАТО відкинула пропозицію Росії ввести мораторій на розміщення ракет середньої і меншої дальності. Ця ініціатива "не заслуговує довіри".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!