Головна Новини Світ Росія Кремль заявив, що не здатний впливати на відведення бойовиків на Донбасі
commentss НОВИНИ Всі новини

Кремль заявив, що не здатний впливати на відведення бойовиків на Донбасі

Прес-секретар Дмитро Пєсков позначив, що "Л/ДНР» не настільки слухняні Кремлю, як прийнято вважати в Україні

7 жовтня 2019, 15:03 comments3634
Поділіться публікацією:
Кремль заявив, що не здатний впливати на відведення бойовиків на Донбасі

Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков позначив, що розведення збройних сил з лінії розмежування з боку бойовиків російською владою не контролюється. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Так, за словами Пєскова, Кремль нібито не виступає стороною конфлікту, а значить, не може впливати на "суверенні" рішення лідерів "самопроголошених республік Л / ДНР".

"Кремль, безумовно, має певний вплив на" республіки Донбасу ". Але ви знаєте, що" республіки Донбасу "- самостійні суб'єкти у врегулюванні цього конфлікту", — сказав він.

Нагадаємо, сьогодні портал "Коментарі" повідомив, що розведення сил, анонсоване на сьогодні, не відбулося через те, що проросійські бойовики влаштували обстріл, порушивши семиденний режим тиші і перемир'я.

"Сьогодні має розпочатися розведення, і дійсно про це була домовленість в Мінську нашої переговорної команди... На превеликий жаль, ви знаєте самі, що були обстріляні кілька днів тому Петрівське і Золоте. А наскільки ви пам'ятаєте, наше рішення було в тому, що розведення починається на сьомий день після того, як на цій конкретній області зберігається мир і не відбуваються обстріли ", — сказав Пристайко журналістам на прес-конференції з міністром закордонних справ Латвії Едгарсом Рінкевичсом в понеділок у Києві.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!