Головна Новини Світ Росія Лавров обіцяв зірвати «плани України» на переговори нормандської четвірки
commentss НОВИНИ Всі новини

Лавров обіцяв зірвати «плани України» на переговори нормандської четвірки

У Росії стурбовані репутацією «нормандської четвірки»

10 жовтня 2019, 14:44 comments4754
Поділіться публікацією:
Лавров обіцяв зірвати «плани України» на переговори нормандської четвірки

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров заявив, що Росія не допустить зміни домовленостей, досягнутих в "нормандському форматі", чого нібито хоче Україна, передає ТАСС.

"Є відчуття, що українська сторона вимагає проведення нормандського саміту, щоб переглянути домовленості попередніх зустрічей лідерів Росії, України, Німеччини та Франції. Це буде просто ударом по репутації "нормандської четвірки, і ми зробимо все, щоб цього не допустити", — сказав він.

Як повідомляв сайт "Коментарі", раніше міністр закордонних справ Вадим Пристайко заявив, що Росія постійно шукає приводи для того, щоб зустріч у "нормандському форматі" не відбулася.

Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков заявив, що Росія зацікавлена у відновленні переговорів у "нормандському форматі", але зустріч має бути добре підготовлена.

Президент Володимир Зеленський заявив, що всі важливі для України теми, зокрема амністії для бойовиків, особливого статусу Донбасу і анексованого Криму необхідно вирішувати в "нормандському форматі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!