Головна Новини Світ Росія У Росії шоумена з КВК призначили представником при Путіні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії шоумена з КВК призначили представником при Путіні

Сангаджі Тарбаєв отримав нову посаду

23 жовтня 2019, 14:47 comments2723
Поділіться публікацією:








У Росії шоумена з КВК призначили представником при Путіні

Глава Калмикії Бату Хасиков призначив  Сангаджі Тарбаєва своїм постійним представником при президенті Росії та заступником голови уряду Республіки Калмикія.

Чиновник зазначив, що Тарбаєв найвідоміший з калмиков, а також він   громадський діяч, який реалізував багато важливих для регіону проектів.

Відомий гуморист і капітан команди КВК "Збірна РУДН" Сангаджі Тарбаєв раніше був включений в список кандидатів в члени Ради Федерації від регіону. Номер команди на фестивалі в Юрмалі в 2006 році увійшов у золоту скарбницю КВК.

 

Сангаджі Тарбаєв виступав за команду "Збірна РУДН", проте потім він зайнявся продюсуванням фільмів і серіалів, серед яких "Кухня", "Татусеві дочки", "Даєш, молодь" та інші.

Як повідомляв портал "Коментарі", кандидат у народні депутати від партії "Слуга народу" 49-му виборчому окрузі (Донецька область), креативний продюсер ТОВ "Квартал 95" Сергій Сивохо за підсумками парламентських виборів закликав сторони конфлікту в своєму окрузі заспокоїтися і почати працювати на благо Донбасу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!