Головна Новини Світ Росія Звільнені Росією моряки можуть потрапити в статус розшукуваних
commentss НОВИНИ Всі новини

Звільнені Росією моряки можуть потрапити в статус розшукуваних

Росія нагадала про строгі умови своїм колишнім ув'язненим

27 жовтня 2019, 18:17 comments2002
Поділіться публікацією:
Звільнені Росією моряки можуть потрапити в статус розшукуваних

Російська Федерація може оголосити в розшук звільнених з російського полону українських військових моряків, якщо вони не будуть з'являтися за викликом слідчого або в суд. Про це повідомляє видання "Укрінформ", посилаючись на правозахисника, який веде їх кримінальний процес, Миколи Полозова.

"Існує дуже серйозна небезпека, що російська влада може оголосити моряків в розшук, якщо вони не будуть з'являтися за викликом слідчого або в суд", — позначив адвокат.

Полозов нагадав, що моряки залишаються в статусі обвинувачуваних в Росії, а їхня справа знаходиться на стадії ознайомлення з матеріалами стороною захисту.

"Після їх звільнення було прийнято рішення розформувати команду адвокатів, далі цією справою займаюся я. Зараз справа знаходиться на стадії ознайомлення з матеріалами кримінальної справи. Я знайомлюся з письмовими матеріалами, плануємо, що в листопаді будемо знайомитися з речовими доказами. Справа не припинені, будемо працювати на кінцевий результат, на те, щоб будь-які негативні наслідки захоплення моряків для них в майбутньому ніяк не відгукнулися, щоб цю справу припинити в цілому ", — зазначив юрист.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська влада готова повернути Україні мореплавні судна, захоплені на території Керченської протоки в 2018 році. Поки ключовою перешкодою для цього залишається технічний стан кораблів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!