Головна Новини Світ Росія У Москві відкрили пам'ятник Євгену Примакову
commentss НОВИНИ Всі новини

У Москві відкрили пам'ятник Євгену Примакову

На церемонії відкриття був присутній особисто Володимир Путін

29 жовтня 2019, 17:50 comments1460
Поділіться публікацією:
У Москві відкрили пам'ятник Євгену Примакову

Сьогодні на Смоленській площі в Москві відбулося урочисте відкриття пам'ятника відомого російського державного діяча і колишнього міністра закордонних справ Євгену Примакову. Про це передає видання "Крим Реалії", посилаючись на російські ЗМІ.

Дата відкриття пам'ятника приурочено до 90-річчя політика, який помер у 2015 році у віці 85-ти років.

З цієї нагоди на Смоленську площу прибув президент Володимир Путін, який зазначив масштабний вплив Примакова на Російську Федерацію і закликав майбутні покоління "берегти його спадщина, завжди чути голос Примакова".

Відомо, що Примаков користувався глибокою авторитетом не тільки в Росії, але і за кордоном. Сам Путін повідомив присутнім, що нерідко просив у нього поради.

Також видання зазначає, що на відкритті пам'ятника були присутні також були присутні мер Москви Сергій Собянін, голова Госудмы В'ячеслав Володін, голова Служби зовнішньої розвідки Сергій Наришкін, бізнесмен Алішер Усманов, онук Примакова, депутат Держдуми від партії "Єдина Росія" – повна тезка Євген Примаков, який назвав пам'ятник, автором якого став скульптор Георгій Франгулян, "дуже хорошим, символічним".

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що московський арбітражний суд стягнув з опозиційного фонду Олексія Навального матеріальну компенсацію в розмірі 1,4 млн. євро на користь компанії, що належить шеф-кухаря Володимира Путіна Євгену Пригожину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!