Головна Новини Світ Росія Екс-депутата Рудьковського будуть судити в Москві
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-депутата Рудьковського будуть судити в Москві

Прокуратура затвердила обвинувальний висновок Рудьковському

1 листопада 2019, 17:58 comments3462
Поділіться публікацією:
Екс-депутата Рудьковського будуть судити в Москві

Генеральна прокуратура РФ повідомила, що справу Миколи Рудьковського буде розглядати Московський міський суд. Екс-депутат звинувачується в нападі на російське посольство в Києві у 2014 році.

"Він звинувачується в скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 360 КК РФ (участь в нападі на службові приміщення і транспортні засоби осіб, що користуються міжнародним захистом, вчинене з метою ускладнення міжнародних відносин)",- повідомили в прокуратурі.

Відзначається, що заступник генпрокурора вже затвердив обвинувальний висновок, після чого справу направили в Мосміськсуд. Російські правоохоронці припускають, що Рудьковський здійснив напад на посольство з метою ускладнення відносин між країнами. Колишнього депутата затримали на території Росії восени 2018 року, після чого суд вирішив взяти його під варту.

Як повідомляв портал "Коментарі", офіційний представник слідчого комітету росії Росії Світлана Петренко повідомила про завершення розслідування справи колишнього депутата парламенту України Миколи Рудьковського.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!