Головна Новини Світ Росія Польща оштрафувала Росію на рекордну суму за "Північний потік-2"
commentss НОВИНИ Всі новини

Польща оштрафувала Росію на рекордну суму за "Північний потік-2"

Раніше німецький Бундестаг планував пом'якшити газову директиву Євросоюзу щодо трубопроводу "Північний потік-2"

8 листопада 2019, 21:55 comments3368
Поділіться публікацією:
Польща оштрафувала Росію на рекордну суму за "Північний потік-2"

У п'ятницю, 8 листопада, антимонопольний комітет Польщі оголосив штраф російської компанії "Газпром" і ще ряду організацій, які будують "Північний потік-2". Про це пише Biznesalert.

Як відомо, справу проти "Газпрому" і ще 5 міжнародних організацій, які займаються будівництвом трубопроводу "Північний потік-2", було відкрито Антимонопольним комітетом Польщі ще в травні 2018 року. Варто відзначити, що польський антимонопольний регулятор оголосив "найвищий штраф у своїй історії".

Раніше німецький Бундестаг планував пом'якшити газову директиву Євросоюзу щодо трубопроводу "Північний потік-2". Але під час голосування 7 листопада Бундестаг провалив законопроект. Ідею пом'якшення директиви підтримали 133 депутати з 355 необхідних.

У свою чергу заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тарас Качка заявив, що незважаючи на дії уряду Німеччини, Україна, Польща, а також країни Балтії знайдуть спосіб заблокувати будівництво "Північного потоку-2".

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Польща оштрафувала французьку енергокомпанію за зв'язки з "Газпромом". Французька компанія Engie Energy, яка входить у п'ятірку європейських країн, що фінансують будівництво газопроводу "Північний потік-2", отримала штраф від Антимонопольного комітету Польщі. Розмір штрафу склав 40 млн євро. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!