Головна Новини Світ Росія "Сбербанк" назвав умову продажу своєї української "дочки"
commentss НОВИНИ Всі новини

"Сбербанк" назвав умову продажу своєї української "дочки"

Стало відомо, коли "Сбербанк" продасть своє дочерченное підприємство в Україні

13 листопада 2019, 12:21 comments1978
Поділіться публікацією:
"Сбербанк" назвав умову продажу своєї української "дочки"

Перший заступник голови правління "Сбербанку" Лев Хасіс повідомив про те, що вони відновлять переговори про продаж української дочірньої організації тільки після того, як Київ зніме з неї санкції, пише "Інтерфакс".

За його словами, в даний момент цей актив під обмеженнями, через це вести зараз з кимось переговори щодо продажу неможливо.

Як повідомляло видання "Коментарі", "Сбербанк" продав українську "дочку" Тігіпко. Це перший банк, що Росії вдалося продати. "Сбербанк", "ВТБ Банк", "БМ Банк" не знайшли покупців, або їх заявки відхилив НБУ.

Нагадаємо, що в грудні минулого року Нацбанк застосував заходи впливу щодо порушення законодавства у сфері фінансового моніторингу за результатами відповідної перевірки до "Сбербанк", наклавши на фінансову установу штраф на 94,74 млн грн і видавши письмове попередження.

Регулятором були виявлено великомасштабні фінансові операції на загальну суму більше 3 мільярдів гривень, характер і наслідки яких дають підставу вважати, що вони можуть бути пов'язані з виведенням капіталів, легалізацією кримінальних доходів, конвертацією безготівкових коштів в готівку з використанням документів, що мають ознаки підроблених та недійсних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!