Головна Новини Світ Росія "Нормандський саміт пройде 9 грудня", - Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

"Нормандський саміт пройде 9 грудня", - Кремль

Прес-секретар Володимира Путіна, нарешті, назвав заповітну дату

18 листопада 2019, 12:44 comments2711
Поділіться публікацією:
"Нормандський саміт пройде 9 грудня", - Кремль

Кремль офіційно підтвердив участь президента Росії Володимира Путіна в нормандській зустрічі, яка пройде 9 грудня в Парижі. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова.

За словами Пєскова, сьогодні глава держави проведе телефонну розмову, яка включає обговорення про фінальну підготовку до нормандського саміту. З ким саме буде спілкуватися Путін по телефону, Пєсков уточнювати не став.

"Нормандський формат" запланований на 9 грудня, це дійсно так, підготовка ведеться і вже вступила в завершальну стадію ", — заявив російський представник.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Путін поставив перед Києвом умова для проведення нормандського саміту, а саме, переговори з ватажками так званих "Л/ДНР".

 "Ми чуємо від української влади, що може бути прийнятий інший закон про особливий статус Донбасу. Який? Це абсолютно ключова річ. Якщо буде прийнято щось таке, що не узгоджене" ЛНР "і" ДНР ", тоді все миттєво зайде в глухий кут", — заявив тоді Путін, що викликало гостре опір з боку офіційної влади Укріани.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!