Головна Новини Світ Росія У Росії зняли заборону на зображення нацистської символіки
commentss НОВИНИ Всі новини

У Росії зняли заборону на зображення нацистської символіки

Свастика допускається при демонстрації антинацистських програм

19 листопада 2019, 14:58 comments2242
Поділіться публікацією:
У Росії зняли заборону на зображення нацистської символіки

Сьогодні в Державній Думі Російської Федерації депутати зняли повну заборону з зображення свастики — політичного символу нацистської ідеології Третього Рейху. Про це передає видання РІА.

Так, за повідомленням російських ЗМІ, новий закон передбачає, що демонстрація свастики можлива тільки за умови, що вона не є пропагандою ідей нацизму, а навпаки, використовується в контексті виховання до неї негативу і громадського осуду.

Відзначимо, що на сьогодні свастика, що асоціюється зі злочинним режимом гітлерівської Німеччини, заборонена в усіх європейських і західних країнах світу, використовується лише в якості релігійного символу в тих державах, де несе інший сакральний зміст за віруваннями індуїзму і буддизму.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в слідчому комітеті Російської Федерації відкрито кримінальну справу на бригадира окремої механізованої бригади Збройних сил України Олексія Майстренко. Виробництво порушено за фактом того, що Майстренко 7 липня 2019 року нібито виконав злочинний наказ про прицільний артилерійський обстріл з озброєння калібру не менше 82 мм об'єктів цивільної інфраструктури на території міста Первомайська Луганської області, який знаходиться під контролем терористів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!