Головна Новини Світ Росія Окупаційний суд Криму виніс рішення знести храм ПЦУ в Євпаторії
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупаційний суд Криму виніс рішення знести храм ПЦУ в Євпаторії

Залишається надія на його оскарження протягом двох місяців

19 листопада 2019, 20:58 comments1742
Поділіться публікацією:
Окупаційний суд Криму виніс рішення знести храм ПЦУ в Євпаторії

Євпаторійський міський суд у аннексированному Криму прийняв рішення про знесення будівлі, яке представляє собою релігійний храм Православної церкви України. Про це передає інформагентство "РБК-Україна".

Повідомляється, що дане рішення може бути оскаржене протягом місяця. На даний момент в ПЦУ публічно не прокоментували судове рішення.

Раніше повідомлялося, що предстоятель Православної Церкви митрополит Епіфаній висловив тривогу, що російська влада намагається знищити стіни храму в Євпаторії, де збирається нехай не численний, але регулярний прихід. За словами священнослужителя, в аннексированном Криму грубо порушується одне з основоположних прав людини — на свободу совісті та релігії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на окупований кримський півострів переїхали майже 160 тисяч росіян для постійного місця проживання.

"Таким чином, Російська Федерація порушує ст. 49 Женевської конвенції про захист цивільного населення під час війни, згідно якої окупуюча держава не може депортувати або переміщати частину свого власного цивільного населення на окуповану нею територію", — коментують цей процес правозахисники.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!